Wat een geweldig evenement, de pietendisco van Achilles. Het was erg druk, er waren ruim 100 kinderen en de nodige ouders aanwezig. Dit jaar waren alle jeugdteams uitgedaagd om een optreden te verzorgen en de begeleiders/trainers om een gedicht aan te leveren/voor te lezen. Het was een heel gepuzzel om de gevarieerde optredens in te plannen, maar het is helemaal goed gekomen. Er waren maar liefst 13 teams die zich hadden opgegeven om hun act te vertonen en een extra optreden van Dani Lynn en Saar. Ferry Hofman was dit jaar gevraagd (of gedwongen?) om het geheel aan elkaar te kletsen en dit ging hem heel goed af. Er waren acht pieten om plezier te maken, te dansen met de kinderen en pepernoten te strooien. Pieten, wat hebben jullie goed bijgedragen aan het slagen van deze avond !!

De optredens werden ondersteund door DJ Bas. Hij zorgde voor de gewenste muziek. Wat een geweldige en leuke optredens hebben de teams uitgevoerd, van de pietendans, pinguindans (incl. snavels) tot YMCA… een heel breed repertoire werd er opgevoerd. Al deze prachtige optredens maakte het wel zwaar voor de 3-koppige jury om het beste team te kiezen. Naar een zwaar en moeilijk beraad werd unaniem besloten dat de F2, met gruwelijk eng, met de eer mocht strijken. De 2de plaats ging naar de B-jongens met hun vertolking van YMCA en op de 3de plaats zijn de D3 meiden geëindigd in hun onesies.

Iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van dit evenement, BEDANKT !!!

Groeten Gerhard
Voorzitter ledencommissie