Skip to content

Pietendisco 25 november

Wat een geweldig evenement, de pietendisco van Achilles. Het was erg druk, er waren ruim 100 kinderen en de nodige ouders aanwezig. Dit jaar waren alle jeugdteams uitgedaagd om een optreden te verzorgen en de begeleiders/trainers om een gedicht aan te leveren/voor te lezen. Het was een heel gepuzzel om de gevarieerde optredens in te plannen, maar het is helemaal goed gekomen. Er waren maar liefst 13 teams die zich hadden opgegeven om hun act te vertonen en een extra optreden van Dani Lynn en Saar. Ferry Hofman was dit jaar gevraagd (of gedwongen?) om het geheel aan elkaar te kletsen en dit ging hem heel goed af. Er waren acht pieten om plezier te maken, te dansen met de kinderen en pepernoten te strooien. Pieten, wat hebben jullie goed bijgedragen aan het slagen van deze avond !!

De optredens werden ondersteund door DJ Bas. Hij zorgde voor de gewenste muziek. Wat een geweldige en leuke optredens hebben de teams uitgevoerd, van de pietendans, pinguindans (incl. snavels) tot YMCA… een heel breed repertoire werd er opgevoerd. Al deze prachtige optredens maakte het wel zwaar voor de 3-koppige jury om het beste team te kiezen. Naar een zwaar en moeilijk beraad werd unaniem besloten dat de F2, met gruwelijk eng, met de eer mocht strijken. De 2de plaats ging naar de B-jongens met hun vertolking van YMCA en op de 3de plaats zijn de D3 meiden geëindigd in hun onesies.

Iedereen die heeft bijgedragen aan het slagen van dit evenement, BEDANKT !!!

Groeten Gerhard
Voorzitter ledencommissie

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.