Afgelopen weekend streden 7 (!!) teams van Intersport Jonker Achilles op het Molekaten NK Beach in Biddinghuizen. Gekleed in de kleuren van Beachsponsor Annatommie lieten de Achilles spelers en speelsters weer zien hoe goed het is dat we veel aandacht aan Beachhandball geven. Piro’s, vliegertjes, mooie combinaties en vooral inzet en heel veel plezier waren 2 dagen volop te zien op het strand in Biddinghuizen. En het weer was ook prachtig. Droog, veel zon en een heerlijke temperatuur.

De teams van Achilles hebben het weer uitstekend gedaan. De Jongens C mochten met uitstekend spel uiteindelijk een ZILVEREN medaille ophalen. Aalsmeer was in de finale net even te sterk. De resultaten van alle Achilles team zijn:

  • Jongens D, 4e
  • Meisjes D, 4e
  • Jongens C, 2e
  • Meisjes C, 4e
  • Jongens B, 4e
  • Meisjes B, 6e
  • HerenĀ A, 4e

De foto is gemaakt door Eelco Schaap. Onderstaande aftermovies zijnĀ  gemaakt door Jort Deelman.