Skip to content

Huishoudelijke mededeling

Beste handballers en trainers. Onze zandbak wordt veelvuldig gebruikt. De belijning uitgezet en wederom opgerold. Dat laatste gaat niet altijd even netjes.  Vanaf nu is de belijning voor 2 velden afzonderlijk opgeborgen in 2 blauwe kratten.

In deze kratten zit dus de belijning, 1 hamer en nu ook 12 rode tent haringen.  De belijning op de hoeken is nu voorzien van 2 tent rubbers; de rode belijning (afstand 6 mtr.) is ook voorzien van tentrubbers.  De hoeken dus vastzetten met 2 rode tentharingen; de belijning voor de 6 meter met 1 haring. Na gebruik gewoon even controleren t.w. de belijning, 1 hamer en 12 rode tentharingen. Nu nog even een suggestie om voor het wegbrengen van de doelen, de doelnetten van de grond te halen en op te hangen in  de pvc net beugeltjes. Voordeel: dit loopt gemakkelijker en ook is handiger bij het binnen loodsen van de doelen.????

Groet   Dick

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.