Beste handballers en trainers. Onze zandbak wordt veelvuldig gebruikt. De belijning uitgezet en wederom opgerold. Dat laatste gaat niet altijd even netjes.  Vanaf nu is de belijning voor 2 velden afzonderlijk opgeborgen in 2 blauwe kratten.

In deze kratten zit dus de belijning, 1 hamer en nu ook 12 rode tent haringen.  De belijning op de hoeken is nu voorzien van 2 tent rubbers; de rode belijning (afstand 6 mtr.) is ook voorzien van tentrubbers.  De hoeken dus vastzetten met 2 rode tentharingen; de belijning voor de 6 meter met 1 haring. Na gebruik gewoon even controleren t.w. de belijning, 1 hamer en 12 rode tentharingen. Nu nog even een suggestie om voor het wegbrengen van de doelen, de doelnetten van de grond te halen en op te hangen in  de pvc net beugeltjes. Voordeel: dit loopt gemakkelijker en ook is handiger bij het binnen loodsen van de doelen.????

Groet   Dick