Hierbij de uitnodiging voor het jaarlijkse Achillestoernooi op zaterdag 11 en zondag 12 juni. Het veldhandbaltoernooi wordt dit jaar voor de 38ste keer georganiseerd.

Er wordt gespeeld op 1 verhard veld en 12 à 13 grasvelden. Op zaterdag speelt de jeugd t/m B-jeugd en op zondag de A-jeugd en senioren. Dit jaar is het wederom mogelijk om met de B-jeugd zowel op zaterdag als zondag te spelen.

Er is een maximum van 125 teams op zaterdag en 85 teams op zondag.

De inschrijving voor het toernooi gaat op volgorde van binnenkomst en sluit op 20 april 2016.
Schrijf dus snel in , want VOL is VOL.

Dit jaar kan er naast veldhandbal ook beachhandball gespeeld worden.  Op zaterdag kunnen A-jeugd (dames en heren) en senioren(dames en heren) deel nemen en op zondag B- en C-jeugd(dames en heren). In iedere categorie kunnen er 5 teams mee doen.

Inschrijfgeld

H- en F-jeugd € 10,= per team
zaterdag: € 17,50 per team
zondag: € 20,= per team

B-teams die op zaterdag en zondag spelen € 27,50 (beide speeldagen). Voor de zondag is er weer een speciale recreantenpoule voor dames en heren .

Beachteam : €10,= per team

Scheidsrechters

Een toernooi kan niet door aan zonder scheidsrechters, daarom geldt bij inschrijving de verplichting om ook scheidsrechters aan te leveren, gemiddeld 1 per 2 ingeschreven teams. Voor de lagere klassen is een diploma niet verplicht.
Wij verzoeken u vooraf met de betrokkene(n) door te spreken dat er ook werkelijk gefloten moet worden.

Kamperen

Tevens is er weer de mogelijkheid om te kamperen (vrijdag en zaterdag) rondom ons clubhuis in zelf meegebrachte tenten. Het sanitair en de douches bevinden zich in de kleedruimtes.

Kosten voor kamperen zijn €15,= per team per nacht; €25,= voor 2 nachten; tevens kan er gebruik gemaakt worden van het ontbijt €4,= pp inclusief koffie/thee of melk.

Op de zaterdagavond kan er meegegeten worden, kosten hiervoor €4,= (jeugd t/m B-jeugd) en €6,= (A-jeugd en volwassenen).

Omdat dit jaar het EK voetbal in dezelfde periode is zullen deze wedstrijden zowel op vrijdag- als zaterdagavond op een groot beeldscherm worden getoond.

Op zaterdagavond is er tevens livemuziek.

Na ontvangst uw digitale aanmelding (via //goo.gl/forms/jNzn9pNxVK) ontvangt u een bevestiging. Als de inschrijving verwerkt is, ontvangt u een mail met daarin genoemd het te betalen bedrag. Na ontvangst hiervan is de inschrijving definitief!

Mocht u naar aanleiding van deze uitnodiging nog vragen hebben, dan horen we dat graag van u. Sander Kluft / 06-22307887

Namens Intersport Jonker Achilles hopen we op een grote opkomst!!