Skip to content

Nieuwe trainers Intersport Jonker Achilles

Sander Barents nieuwe trainer / coach heren selectie

Met ingang van het seizoen 2015-2016 is Sander Barents de nieuwe trainer van de Heren1 van Intersport Jonker Achilles.

Vanaf 1998 is Sander Barents actief als trainer. Hij is als trainer gestart bij H.V. Manual Venray waar hij eerst de jongens C en B onder zijn hoede heeft gehad en later de Dames senioren. Na een tussenstop bij AAC 1899 in Arnhem is Sander Barents aan de slag gegaan bij Handbal Venlo. Was hij eerst assistent trainer van de Dames 1 in de Eredivisie, het afgelopen seizoen was hij de hoofdtrainer van dit team. Naast het actief zijn als trainer heeft Sander Barents zelf handbal gespeeld bij H.V. Manual in Venray, H.V. Wanroij, Havas Almere en AAC 1899 in Arnhem.

Wessel Tingen nieuwe trainer / coach dames selectie

Naast de Heren1 hebben ook de Dames 1 een nieuwe trainer en wel in de persoon van Wessel Tingen. Hij is een oude bekende van Intersport Jonker Achilles. De afgelopen jaren was hij onder andere trainer van jongens B1, dames A, dames recreanten en dames 3. Daarnaast is hij assistent trainer bij de Handbalschool Gelre in Arnhem.

Ook Wessel Tingen heeft zelf handbal gespeeld. Hij is actief geweest voor HV Hazewind, handbalvereniging De Hunze, Intersport Jonker Achilles en ESCA Handbal.  Daarnaast heeft hij gespeeld in het Nederlands militair team, waarmee hij is uitgekomen op enkele wereldkampioenschappen en verschillende internationale toernooien.

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.