Sander Barents nieuwe trainer / coach heren selectie

Met ingang van het seizoen 2015-2016 is Sander Barents de nieuwe trainer van de Heren1 van Intersport Jonker Achilles.

Vanaf 1998 is Sander Barents actief als trainer. Hij is als trainer gestart bij H.V. Manual Venray waar hij eerst de jongens C en B onder zijn hoede heeft gehad en later de Dames senioren. Na een tussenstop bij AAC 1899 in Arnhem is Sander Barents aan de slag gegaan bij Handbal Venlo. Was hij eerst assistent trainer van de Dames 1 in de Eredivisie, het afgelopen seizoen was hij de hoofdtrainer van dit team. Naast het actief zijn als trainer heeft Sander Barents zelf handbal gespeeld bij H.V. Manual in Venray, H.V. Wanroij, Havas Almere en AAC 1899 in Arnhem.

Wessel Tingen nieuwe trainer / coach dames selectie

Naast de Heren1 hebben ook de Dames 1 een nieuwe trainer en wel in de persoon van Wessel Tingen. Hij is een oude bekende van Intersport Jonker Achilles. De afgelopen jaren was hij onder andere trainer van jongens B1, dames A, dames recreanten en dames 3. Daarnaast is hij assistent trainer bij de Handbalschool Gelre in Arnhem.

Ook Wessel Tingen heeft zelf handbal gespeeld. Hij is actief geweest voor HV Hazewind, handbalvereniging De Hunze, Intersport Jonker Achilles en ESCA Handbal.  Daarnaast heeft hij gespeeld in het Nederlands militair team, waarmee hij is uitgekomen op enkele wereldkampioenschappen en verschillende internationale toernooien.