Vandaag heeft de wethouder van Sportzaken, Nathan Stukker, de nieuwe beachvelden van Intersport Jonker Achilles officieel geopend. De wethouder was zichtbaar onder de indruk van de mooie beachvelden en vond onze nieuwe beachvelden een “mooie aanvulling voor Apeldoorn”.

De opening van de beachvelden vond plaats tijdens de 1e versie van het Achilles Familie Beachtoernooi, waarbij familieteams van jong en oud in een gezellige sfeer tegen elkaar streden. De reacties waren zeer positief, de verwachting is dus dat er volgend jaar nog meer families en teams zich inschrijven.

De opening van de beachvelden werd eveneens opgeluisterd tussen een beachhandbal demonstratiewedstrijd tussen het europese top beachhandbalteam Camelot uit Tilburg en een selectieteam van Intersport Jonker Achilles. Jong en oud kon zich vergapen aan prachtig beachhandbal op topniveau.

De zon scheen, de temperatuur was zomers, het was dus een prachtige dag!

Een paar √≠mpressie foto’s staan hieronder.

Foto 6

Foto 4Foto 2