Skip to content

Opening beachvelden

Intersport Jonker Achilles is in april 2015 in bezit gekomen van beachvelden. Deze zijn ook al in gebruik genomen met ons eerste succesvolle beach toernooi tijdens de afgelopen Pinksterdagen. Toch willen we deze verrijking voor onze club ook zeker met een officieel tintje bevestigen.

We hebben de wethouder van sportzaken van de gemeente Apeldoorn uitgenodigd onze velden officieel te openen en dit zal plaatsvinden op zondag 23 augustus om 14.00 uur. Ook zal er aansluitend een promotiewedstrijd worden gespeeld tussen de heren van Camelot ( Nederlands kampioen) en de heren van Achilles.

Wij willen alle leden van harte uitnodigingen om aanwezig te zijn bij deze feestelijke gebeurtenis en van een prachtige wedstrijd beach handball op hoog niveau.

De opening is op dezelfde dag als het familiebeachtoernooi dat wordt georganiseerd door de activiteitencommissie. Wij bieden daarom de mogelijkheid om na dit toernooi en een promo wedstrijd de dag af te sluiten met een heerlijke BBQ. De kosten bedragen hiervoor 12,50 per persoon en het is inclusief vlees/stokbrood/salades/sausjes. Je kan je opgeven door een mail te sturen naar ahv.beach.achilles@gmail.com. Graag aangeven met hoeveel personen je komt.

Relevante berichten

Wij maken ook gebruik van cookies (beschreven in de privacyverklaring)om de website te blijven verbeteren. Maar hiervoor hebben we jouw toestemming nodig. Klik hieronder op accepteren om deze toestemming te geven.

Cookie settings

Below you can choose which kind of cookies you allow on this website. Click on the "Save cookie settings" button to apply your choice.

FunctionalOur website uses functional cookies. These cookies are necessary to let our website work.

AnalyticalOur website uses analytical cookies to make it possible to analyze our website and optimize for the purpose of a.o. the usability.

Social mediaOur website places social media cookies to show you 3rd party content like YouTube and FaceBook. These cookies may track your personal data.

AdvertisingOur website places advertising cookies to show you 3rd party advertisements based on your interests. These cookies may track your personal data.

OtherOur website places 3rd party cookies from other 3rd party services which aren't Analytical, Social media or Advertising.