In het weekend van 27 juni en 28 juni wordt het Nederlands Kampioenschap Beach Handbal gehouden op het Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen. Vanuit Achilles hebben de afgelopen jaren altijd teams meegedaan om de prijzen op het NK. Zo werden in 2011 de Jongens A Nederlands Kampioen en in 2012 de Jongens C.

Dit jaar hebben 7 (!!) teams zich geplaatst voor deelname aan het NK Beach. Dat is een geweldig resultaat en voor een belangrijk deel direct te relateren aan ons eigen, nieuwe Beachveld, ons eigen Beachtoernooi en de vele Beach trainingen die we nu kunnen doen op ons eigen veld. Het laat ook zien dat de beleidskeuze voor Beachhandbal een goede is geweest. De jeugd en senioren vinden het fantastisch om te doen.

7 teams naar het NK Beach. Dat is uniek voor Achilles en handballend Nederland. De volgende teams hebben zich gekwalificeerd.

  • Jongens D
  • Meisjes D
  • Jongens C
  • Meisjes C
  • Jongens B
  • Meisjes B
  • Dames 1

Voor de D teams en Dames wordt het de 1e deelname aan het NK. We wensen alle teams heel veel succes op het NK, mooi weer, veel zon en vooral heel veel plezier.

Het NK Beach wordt gehouden op Molecaten Park Flevostrand bij Biddinghuizen.

Het adres is: Strandweg 1, 8256 RZ Biddinghuizen

Ga kijken. Het is de moeite waard met al die Achilles teams!