Vandaag heeft onze E jeugd enthousiast meegedaan aan een NHV workshop voor jeugdtrainers. Onderwerp was de nieuwe spelstijl voor E Jeugd, die vanaf de komende seizoen gaat gelden.

De nieuwe spelstijl heeft tot doel het handbal voor de jeugd flitsender en uitdagender te maken. Verdedigen met als doel de bal te onderscheppen, niet om doelpunten te voorkomen. Offensief verdedigen dus. Allemaal storen, 3 spelers voor de verdediging. Allemaal op de lijn verdedigen, dat kan niet meer!

De NHV trainers Erik van de Wel en Johan van der Zwaan mochten jeugdtrainers welkom heten van UDI, AAC, CVO, Voorwaarts, Brummen en Achilles. Na de uitleg van de NHV trainers volgde het praktijk gedeelte. En daar was onze E jeugd voor gekomen. Lekker handballen. En dat werd enthousiast gedaan. Een geslaagde avond.