Voor vrijwilligers mag het opknappen van het clubhuis best een mega klus worden genoemd. Zeker als het gaat om het plafond schoon te maken en te schilderen. Deze mega klus is – als je dat van nabij hebt meegemaakt- zeker met groot enthousiasme uitgevoerd. Niet alleen het plafond maar ook de achtermuur ziet er “fris” uit,  niet te vergeten te noemen het aanpassen van de bar, de bouw van de nieuwe inpandige berging en het ophangen van de nieuwe verlichting. Fijn dat Gert Jonker een rol steiger beschikbaar kon stellen. Met  grote inzet en ijver is er gewerkt en nadien schoongemaakt. Dank aan: Mini van Rijt, Truus Wickerhoff, Tineke Beke, Corniels van Winkelen, Wim Wickerhoff, Hans van Werven, Tom Wiegman, Jan Grolleman, Martin Krist, Wieb Scheer, Richard Liebeek, Frank Arendsen, Hans Krenger en Dick van Groen. Chapeau en wel bedankt.