HOOFDSPONSOR – INTERSPORT APELDOORN

Intersport Jonker biedt een ruim assortiment aan topmerken, uitstekende service- en garantievoorwaarden en is bij uitstek dé specialist in onder andere hockey, tennis, running, voetbal, indoor wandelen en zwemmen. Het team van Intersport Jonker is getraind in het geven van een vakkundig en persoonlijk advies. Met meer dan 1000m2 sport kan iedere sporter bij ons terecht!

 

Beachsponsor Annatommie

Annatommie biedt sinds 2003 een kwalitatief goede en snelle diagnose en behandeling van bewegingsklachten binnen de verzekerde zorg. Wij zijn gespecialiseerd in klachten aan het bewegingsapparaat, werken snel en patiëntgericht en bieden een integrale aanpak van diagnose en behandeling. Wij helpen u vooruit, want afspraak binnen 5 dagen, wij hebben alles in huis, snel een duidelijk behandelplan en  wij nemen uw zorg uit handen door contracten met alle zorgverzekeraars. www.annatommie.nl

 

Jeugdsponsor KFC

Het restaurant van de KFC staat op een prachtige locatie in Apeldoorn. Je kunt het niet missen als je vanuit het oosten Apeldoorn inkomt. De KFC ligt tussen het Omnisport en de Meubelboulevard. KFC Apeldoorn is de jeugdsponsor van Achilles en heeft respect en sportiviteit gekoppeld aan de samenwerking met Achilles. KFC, So Good!

Teamsponsors Achilles

De Notaris

Gelegen aan het Raadhuisplein in het hartje van Apeldoorn vindt je ons bedrijf dat sedert 1994 op
deze plek een vaste waarde is. Bij ons kan je terecht voor een goede kop koffie, een mooi glas wijn of een lekker biertje van de tap of uit de fles ( zie onze uitgebreide bierkaart ). Ook voor een (bedrijfs-) borrel of privé feestje is ons bedrijf een perfecte lokatie. Onze uitstekende keuken is elke dag geopend vanaf 09.00 uur ( op zondag vanaf 11.00 uur ) en de menukaart vind je op onze website. In onze Notariskamer op de 1e étage kan je op afspraak te lunchen, dineren of te vergaderen tot maximaal 30 personen, vraag naar de mogelijkheden, ons enthousiaste team van medewerkers zal er alles aan doen om het je naar de zin te maken.

Je bent van harte welkom bij :
Grand Café de Notaris
Raadhuisplein 1 , 7311JB Apeldoorn
Tel. 055-5785887

Mail info@grandcafedenotaris.com

http://www.grandcafedenotaris.com

Solution Support
Woningadviseurs

De makelaar die het nét even anders doet. “Een huis verkopen of kopen is enerzijds een zakelijke transactie, maar anderzijds ook een kwestie van emotie. Die combinatie blijft mij ontzettend boeien. Het is mijn taak als makelaar om te zorgen dat mijn opdrachtgevers daar de goede balans in vinden en dat ze vertrouwen op mijn kennis en inzicht om daarbij te helpen.” Aldus Jolanda van ’t Erve, die in 1995 begon aan haar opleiding voor makelaar en sinds 2015 is aangesloten als NVM-makelaar/taxateur bij Woningadviseurs. Daarnaast staat Jolanda regelmatig als jeugdcoach bij Achilles langs de velden en keept ze zelf bij het succesvolle dames recreanten kampioensteam!

www.woningadviseurs.nl

CTRL-P

Meer is mogelijk. Een evolutie is een revolutie, als het om printen gaat. Daar waar printen wordt gecombineerd met de meer traditionele disciplines binnen de grafische industrie ontstaat Ctrl-P. Pre-press, print, press, after-press, mailing & facility management. Iedere stap heeft een vaste plek in een soepel lopend en doordacht proces. Een proces, zorgvuldig vastgelegd en nageleefd volgens de ISO 9001:2008 norm.  Ctrl-P heeft vrijwel alle grafische disciplines op één locatie en binnen één proces.

Q Accountants

Q accountants en belastingadviseurs richt zich niet alleen op accountancy en fiscale werkzaamheden. Onze meerwaarde zit hem in de combinatie met expertise bij veel andere vraagstukken. We bekijken
het totaalplaatje. Dat zorgt ervoor dat we kansen zien. Soms komen we tot een totaal andere constructie dan je zou verwachten. We halen eruit wat erin zit. Q accountants, zoek niet naar een dienst, zoek naar een oplossing!

http://www.qaccountants.nl

Stoffel

Circustheater voor bijzondere mensen. Voor organisaties die werken met bijzondere mensen verzorgen we kunsteducatieve projecten. Vanuit onze Circustheaterschool begeleiden we kwetsbare kinderen en jongeren in hun vrije tijd. Met gemeenten en welzijnsinstellingen ontwikkelen we speelse projecten op het gebied van diversiteit, leefbaarheid en talentontwikkeling.

http://www.circustheaterstoffel.nl

Feestneus

Verjaardag vieren is je 1 dag per jaar écht jarig voelen!

Wist u dat in Nederland ruim 60.000 kinderen hun verjaardag niet kunnen vieren? Gewoon omdat er thuis te weinig geld is!

Voor veel bijstandsgezinnen is vieren van de verjaardag financieel lastig, zeker daar waar de verjaardag aan het einde van de maand valt. Ook de traktatie in de klas en een partijtje geven of er naar toegaan is vaak niet mogelijk en juist op deze leeftijd wil je als kind niet uit de boot vallen.

Ook voor uw kind is dit mogelijk. Stichting Feestneus zorgt voor een verjaardagsdoos met alles erop en eraan voor ouders die financieel een steuntje in de rug kunnen gebruiken.